Om oss - Gabardin

Vi berättar historier på tusen sätt.

Gabardin är ett produktionsbolag inom rörlig bild som skapar, animerar och producerar allt från intervjuer, utbildningsfilmer och animerade logotyper till reklamfilmer, livesändningar och egna tv-format. Med erfarenhet från både tv- och byråvärlden skapar Gabardin visuella, kreativa lösningar utifrån kundens förutsättningar.

Vi har gjort det ganska länge nu, men lång erfarenhet suddar inte ut nyfikenheten. Tvärtom. Vi har alla landat i Gabardin för att vi vill göra det bättre, roligare – och effektivare. Vårt växande team av regissörer, producenter, animatörer och kreatörer står redo att berätta din historia – kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig!

Vårt nätverk

Gabardin är en del av byrånätverket People, People, People som även består av Spoon, Oh My, Trickle, Spoon Behavioural Communications, TDWT, KIT, Spoon Inhouse, Fuze PR och Post.

En sak som särskiljer oss från andra produktionsbolag är att vi smidigt kan jobba integrerat med våra systerföretag i nätverket när behov uppstår. När du funderar på hur du bäst kan få ut den där härliga reklamfilmen vi just producerat åt dig, då hjälper Trickle dig. Behöver du en ny sajt eller grafisk identitet till dina kampanjfilmer, då kopplar vi ihop dig med Oh My!

Varför Gabardin?

Om du någonsin har haft på dig ett par gabardinbyxor av hög kvalitet, då vet du vad vi pratar om. Tyget gabardin uppfanns i England under sent 1800-tal, och med sitt eleganta utseende i kombination med en oöverträffad hållbarhet blev materialet snart en klar favorit hos väldigt många människor. Bland andra Roald Amundsen, den första människan som nådde Sydpolen. Ni fattar.

Är det något vi inte gör?

Det korta svaret är nej. Vi sätter stolthet i att nästan alltid säga ja till alla förfrågningar vi får.
Ask and thou shall receive!