Karantänsessions - Gabardin

Livestream

Karantän sessions

Produktion

Koncept

Story

Post Produktion

En present från oss till dig

Människor isolerades när Covid-19-pandemin tvingade samhällen att stänga ner, och planerade konserter och event blev tvungna att ställas in. Nästan över en natt förlorade artister och musiker sina uppdrag, och publiken blev djupt besviken.

Eftersom vi älskar livemusik stod vi inte ut med det här, och med hjälp av kärlek, kunskap och en massa driv skapade vi då Karantänsessions. Det tog en vecka, från idé till att vi livesände den första konserten, då vi kunde erbjöd den svenska publiken en kvalitativ och kul stund med eliten av Sveriges populärkultur.

Efter fem konserter, visade de mer än 1,5 miljoner tittarna och den överväldigande positiva responsen att våra ansträngningar var värt det, för både publiken och artisterna.

The First

Tommy Körberg

Som ett svar

Oh My etablerade snabbt Karantänsessions med tidigare Alcazar-sångerskan och TV-personligheten Lina Hedlund som värd. En plattform där den svenska musikeliten, som Carola, Martin Stenmarck och Tommy Körberg, uppträdde i en intim miljö. De livestreamade konserterna nådde hundratusentals tittare per session.

 

Image description
Image description